Përfaqësuesit e Gjykatës Speciale do të ligjërojnë para studentëve kosovarë

Përfaqësuesit e Gjykatës Speciale do të ligjërojnë para studentëve kosovarë

Përfaqësues të Gjykatës Speciale do të ligjërojnë në fillim të muajit dhjetor në Universitetin e Pjesës, Haxhi Zeka.
Në një njoftim që ka publikuar faqja e Universitetit të Pejës në Facebook, thuhet se me 6 dhjetor në Fakuktetin Juridik do të ligjërojnë përfaqësues të Dhomave të Specializuara.

Njoftimi i plotë:

Njoftim

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik se ma date 6. dhjetor 2018 do te organizohet një ligjërate me përfaqësuesin e Dhomave te Specializuara ( Gjykata Speciale ne Hage).

Studentet e vitit III dhe IV si dhe ata te drejtimit master qe njohin gjuhen angleze inkurajohen te marrin pjese. Numri i pjesëmarrësve eshte i kufizuar.Te interesuarit te paraqiten te asistentja Albana Belegu për tu regjistruar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0