Për shkak se shpalosi në Tivar flamurin shqiptar, gjobitet 300 euro dhe dëbohet nga Mali i Zi

Për shkak se shpalosi në Tivar flamurin shqiptar, gjobitet 300 euro dhe dëbohet nga Mali i Zi

Shqiptari me iniciale I.D. (64) shpalosi flamurin shqiptar në Tirav, që nga organet malaziase u cilësua se shkeli rendin dhe qetësinë, për pasojë u dënua me 300 euro dhe u dëbua për një muaj nga Mali i Zi, citojnë mediat malazeze Drejtorinë e Policisë në Tivar.

Kjo ndodhi gjatë manifestimit “Gështenja e Krajës”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: