Ndërpritet seanca, shkak mungesa e deputetëve

Ndërpritet seanca, shkak mungesa e deputetëve

Më pak se pesë minuta ka zgjatur seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës.

Pika kryesore e kësaj seance ishte debati parlamentar për politikën e jashtme.
Seanca u thirr bazuar në kërkesën e LDK-së dhe Lëvizjes Vetëvendosje, por në mungesë të deputetëve u ndërpre.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0