Murati e Bajqinovci sigurojnë shtesat për zjarrfikësit, aprovohet buxheti në Kuvend

Murati e Bajqinovci sigurojnë shtesat për zjarrfikësit, aprovohet buxheti në Kuvend


Deputetët e Vetëvendosjes, Hekuran Murati dhe Mefail Bajqinovci, kanë siguruar mjetet shtesë për zjarrfikësit për rrezikshmërinë dhe angazhimin e tyre jashtë orarit të punës

Amandamenti i propozuar nga Murati e Bajqinovci ka marrë aprovimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Deputetët që ishin prezent nga LDK-ja nuk i dhanë mbështetje këtij propozimi.


Kostoja për këtë kategori buxhetore do të jetë 972 mijë euro.COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0