Miratohet në parim shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për vitin 2021

Miratohet në parim shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për vitin 2021

Me 68 vota për, një kundër dhe asnjë abstenim është miratuar në parim shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

Kryeparlamentari Glauk Konjufca njoftoi se ky projektligj është miratuar në parim.

“Me 68 vota për, një kundër dhe asnjë abstenim, miratohet në parim Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021”, ka thënë Konjufca.

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, kërkoi që të mbahet edhe një seancë që të miratohet shqyrtimi i dytë i rishikimit të Buxhetit më 28 korrik. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0