Ministria e Financave hap konkurs pune për 100 praktikantë me pagesë në Administratën Tatimore të Kosovës

Ministria e Financave hap konkurs pune për 100 praktikantë me pagesë në Administratën Tatimore të Kosovës

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) do të pranoj 100 punëtorë për t’u angazhuar si praktikantë për gjashtë muaj.

Kjo gjë është mundësuar pas një marrëveshje të ATK-së me Ministrinë e Financave, Punës dhe Transferëve (MFPT) dhe Agjencisë së Punësimit (APRK).

Ministria e Financave, Punës dhe Transferëve (MFPT), Agjencia e Punësimit (APRK) dhe Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) kanë nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit për angazhimin e 100 personave në praktikë profesionale në Administratën Tatimore të Kosovës, angazhimi i tyre është për gjashtë (6) muaj me pagesë

thuhet në njoftim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0