Merdare, serbët refuzojnë IBM-në

Merdare, serbët refuzojnë IBM-në

Bashkimit Evropian dhe Natalia Apostolovës iu ka dalë telash me shtetin e Serbisë, njofton Klan Koosva.

Kjo pasi ky shtet si nënshkrues i marrëveshjes për menaxhimin e integruar të kufirit, nuk po merrë pjesë në zbatimin e kësaj ujdie.

Kështu në objektin e ri në Merdarë, po punojnë vetëm policët dhe doganierët kosovarë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0