Mblidhet Kryesia e Kuvendit, në rend dite “miratimi i procesverbaleve” dhe “shqyrtimi i propozimeve e kërkesave”

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, në rend dite “miratimi i procesverbaleve” dhe “shqyrtimi i propozimeve e kërkesave”

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit nën udhëheqjen e kryeparlamentares Vjosa Osmani.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet propozimi i kërkesave të shefave Grupeve Parlamentare.

Pas mbledhjes, kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, do të mbajë konferencë për medie.

Për shkak të pandemisë, mediet janë lejuar të marrin vetëm pamje jashtë objektit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0