Kuvendit i përcillen katër emrat për kryesues të Bordit të ZRrE-së

Kuvendit i përcillen katër emrat për kryesues të Bordit të ZRrE-së

Komisioni Parlamentar për Zhvillim Ekonomi, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka dërguar për votim në një nga seancat e  Kuvendit listën me katër emra për kryesues të Bordit të ZRrE-së.

Katër emrat për kryesues të Bordit të ZRrE-së të cilët kanë ardhur nga Qeveria në Komision janë: Fadil Ismajli, Petrit Pepaj, Bekim Jakupi, Përparim Kabashi.

Anëtarët e Komisionit me shumicë të votave votuan për ta dërguar në Kuvend propozim vendimin me katër emra për kryesues të Bordit të ZRrE-së.

Emrat e propozuar për kryesues të Bordit të ZRrE-së janë Fadil Ismajli, Petrit Pepaj, Bekim Jakupi dhe Përparim Kabashi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0