Kuvendi shkarkon Bordin e AKP-së

Kuvendi shkarkon Bordin e AKP-së

Kuvendi i Kosovës shkarkoi sot Bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Me 65 vota për, 2 kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit morën vendim që ky Bord të mos vazhdoj më punën.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0