Kuvendi heq obligimin për homologimin e veturave

Kuvendi heq obligimin për homologimin e veturave

Me 75 vota pro dhe një abstenim Kuvendi ka miratuar plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Automjete, përmes të cilit hiqet detyrimi për homologimin e veturave të importuara.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0