Kryeministri emëron zëvendësministrin në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal

Kryeministri emëron zëvendësministrin në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar edhe një zëvendësministër tjetër. Tani radhën e ka Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Kurti ka emëruar ish-kandidatin për kryetar të Pejës nga radhët e Alternativës, Reshat Nurboja, për zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Sipas një komunikate, kryeministri Kurti ka thënë se përvoja e Nurbojës si politolog është e një rëndësie të veçantë për të kontribuar në procese të ndryshme, në të mirën e vendit dhe qytetarëve të saj.

Kurti vazhdon me kompletimin e Qeverisë me zëvendësministra, mirëpo LDK ende nuk ka emëruar asnjë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: