Kosova dhe Serbia nënshkruan marrëveshje në Shtëpinë e Bardhë

Kosova dhe Serbia nënshkruan marrëveshje në Shtëpinë e Bardhë

Me ndërmjetësimin e presidentit amerikan, Donald Trump, Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar sot marrëveshje me Shtëpinë e Bardhë.

Tashmë janë publikuar fotografi nga momenti i nënshkrimit të marrëveshjeve, ku shihet presidenti amerikan Donald Trump, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe presidenti serb, Aleksandër Vuciq

Marrëveshjet janë nënshkruar në mes të SHBA’së dhe të dyja shteteve si marrëveshje të veçanta.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0