Konstituohet Komisioni parlamentar për ekonomi

Konstituohet Komisioni parlamentar për ekonomi

Është konstituuar Komisioni parlamentar për ekonomi, punësim, tregti, industri dhe investime strategjike.

Ky komision do të drejtohet nga deputeti i Nismës Socialdemokrate, Endrit Shala, i cili mandatin e kaluar ka qenë ministër i Tregtisë dhe Industrisë.

Kuvendi i Kosovës në legjislaturën e shtatë do t’i ketë 14 komisione parlamentare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: