Komiteti i Parlamentit Evropian voton për liberalizim të vizave për kosovarët

Komiteti i Parlamentit Evropian voton për liberalizim të vizave për kosovarët

Komiteti për Liritë Qytetare, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme – LIBE, në Parlamentin Evropian, ka votuar pro liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës.

Me 30 vota për, 10 kundër dhe 2 abstenime, ky komitet i PE-së ka kaluar çështjen e liberalizimit për kosovarët te Parlamenti Evropian dhe Këshilli për Marrëveshje Ndërinstitucionale për Liberalizim.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0