Klubet e karatesë së Ferizajt rrëmbejnë gjysmën e medaljeve në turneun “Shpresat e Kosovës 2018”

Klubet e karatesë së Ferizajt rrëmbejnë gjysmën e medaljeve në turneun “Shpresat e Kosovës 2018”

Në turneun ‘’Shpresat e Kosovës 2018’’ që është mbajtur për herë të parë në Ferizaj, ku morën pjesë mbi 30 klube të karatesë nga e gjithë Kosova me grupmoshat 7 vjeç deri tek juniorët, në disiplinat kata dhe kumite, karateistët ferizajas rrëmbyen gati gjysmën e medaljeve.

KK ‘’Kastrioti’’ në këtë turne fitoi 25 medalje prej të cilave 11 të arta, 8 të argjendta dhe 6 të bronzit.

KK “Sharri” u radhit në pozitën e tretë më 15 medalje të fituara , prej të cilave 6 ta arta, 3 të argjendit dhe 6 të bronzit.

Ekipi KK “Fituesi” u radhit në pozitën 7 me 15 medalje të fituara, 3 të arta, 6 të argjendit dhe 6 të bronzit.

Organizator teknik I këtij turneu ishte klubi I karatesë “Sharri”

Kastrioti e dëshmoj edhe kësaj radhe se është kala e sukseseve në Turneun e SHPRESAVE 2018 me 23 medalje,dhe atë:
11 medalje të Arta: 8 medalje të Argjendta dhe 6 medalje të Bronzit.

Të Arta

Denisa Shabani – Kata 10 vjeç, Denisa Shabani – Kumite 10 vjeç, Arbi Rexhepi – Kumite 10 vjeç, Arbër Nexhipi – Kumite 10 vjeç, Alma J. Loki – Kata 13 vjeç, Alma Loki – Kumite 13 vjeç, Albion Idrizi – Kumite 13 vjeç, Erëza Salihu – Kumite 13 vjeç, Jetmir Ramadani – Kumite 14 vjeç, Arbora Behluli – Kumite 14 vjeç, Fiona Hajredini – Kumite 17 vjeç.

Të Argjenda

Urtina Ahmeti Kata 8 vjeç, Adriana Fejzullahu – Kata 9 vjeç, Valëza Loki – Kumite 10 vjeç, Blina Sadiku – Kata 12 vjeç, Diellza Mahalla – Kumite 12 vjeç, Erëza Saliju – Kata 13 vjeç, Arbora Behluli – Kata 14 vjeç, Arnisa Bajraktari – Kumite 14 vjeç,

Të Bronzta

Narti Hashani – Kumite 10 vjeç Fjolla Behluli – Kata 10 vjeç Albi Hazizi – Kumite 12 vjeç Valëza Vishi – Kumite 13 vjeç Riza Mahalla – Kumite 14 vjeç Fitore Ramadani – Kumite 17 vjeç.

 

 

KK “Sharri” – 15 .Medalje

Të Arta 6

Reald Emerllahu Kumite 10 vjeç +40 kg,Artiol Shaqiri Kumite 11 vjeç -45 kg,Edi Haziri Kumite 11 vjeç +45 kg,Fatijon Bajrami Kata 12 vjeç, Fatijon Bajrami Kumite +50 kg, Kujtim Thaqi Kata 13 vjeç,

Të Argjendta-3

Lejla Beqiri Kata 7 vjeç,Blinera Avdiu Kumite 10 vjeç -38 kg, Artis Bytyqi Kumite 12 vjeç -50 kg,

Të Bronzta 6

Kemajl Kashtanjeva Kata 9 vjeç,Reald Emerllahu Kata 10 vjeç ,Elona Beqiri Kumite 10 vjeç +38 kg, Driad Muhaxheri Kumite 10 vjeç +40 kg, Artiol Shaqiri Kata 11 vjeç , Lirim Sylejmani Junior – 61 kg.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0