Këshilltari i Lekajt emërohet drejtor i Aviacionit Civil

Këshilltari i Lekajt emërohet drejtor i Aviacionit Civil

Eset Berisha, që deri më tani ushtronte postin e këshilltarit të Ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj, është emëruar drejtor i Aviacionit Civil.

Berisha ka qenë i preferuari i Lekajt për këtë pozitë, pasi ka thënë se ka përvojë 17-vjeçare për çështjet e aviacionit.

Kandidatë për këtë post kanë qenë edhe ish-drejtori Dritan Gjonbalaj dhe Bajram Xhemajli.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0