Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore.
Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David Malpass, njofton Klan Kosova.

Mark Green është udhëheqës i Departamentit Amerikan të Zhvillimit Ndërkombëtar, kurse Malpass është përfaqësues i lart në Ministrinë e Financave.

Vendimi i largimit të udhëheqësit Jim Yong Kim, ishte i befasishëm, ndërsa propozimet për kandidatët do të pranohen nga shkurti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0