IKSHPK ka një apel të veçantë për të moshuarit në Kosovë

IKSHPK ka një apel të veçantë për të moshuarit në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, përmes një postimi në Facebook i ka bërë apel të moshuarve të qëndrojnë në shtëpi.

“Të nderuar familjarë të të moshuarve, ju lutemi kujdesuni për më të dashurit tuaj të moshuar dhe për nevojat e tyre, duke u siguruar që të mos dalin nga shtëpia!”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e IKSHP-së.

Njoftimi i plotë:

APEL I VEÇANTË PËR TË MOSHUARIT: JU LUTEMI, RRINI NË SHTËPI! 🙏🙏🙏

Të nderuar qytetarë,

🔴 Ju lutemi, përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

🔴 Të dashur të moshuar, ju lutemi të mos dilni nga shtëpia! Qëndroni në shtëpi, kjo ua shpëton jetën!

🔴 Të nderuar familjarë të të moshuarve, ju lutemi kujdesuni për më të dashurit tuaj të moshuar dhe për nevojat e tyre, duke u siguruar që të mos dalin nga shtëpia!

🔴 Mbani distancë sociale për 2 metra! Mbani maskat! Aplikoni masat e nevojshme higjienike!

🔴 Na ndihmoni pak që të ju ndihmojmë shumë!

🔴 Së bashku, ne mundemi dhe ia dalim!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0