Hoti kundërpërgjigje për Vuçiq: Kostumet e reja nuk i mbulojnë krimet dhe gjenocidin

Hoti kundërpërgjigje për Vuçiq: Kostumet e reja nuk i mbulojnë krimet dhe gjenocidin

Kryetari i Grupit Parlamentar i LDK-së Avdullah Hoti, i është kundërpërgjigjur presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq, që për të kishte thënë se flet me udhëzimin e ndërkombëtarëve.

Hoti përmes një shkrimi i ka replikuar Vuçiqit, duke i thënë se në vend të ligjeratave, të lutet për viktimat e politikave dhe gjenocidin e shkaktuar.

“Vuçiq, frazat dhe kostumet e juaja te reja nuk i mbulojnë krimet dhe gjenocidin e shkaktuar. Në vend se të mbani ligjërata, shkoni më mirë lutuni për viktimat e politikave tuaja”, ka thënë Hoti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0