Hoti: Demarkacionin e kanë bërë lëmsh

Hoti: Demarkacionin e kanë bërë lëmsh

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së për EkonomiaSot deklaroi se: “27 deputetët e grupit parlamentar të LDK-së mbesin unik ndaj mendimit që kemi pasur tash e dy vite që kjo marrëveshje është e drejtë dhe do ti hapë rrugë qytetarëve për lëvizje të lirë.”

Ai më tutje shprehi keqardhje që koalicioni qeverisës në anën tjetër nuk është unik sa i përket kësaj cështje.

Ai gjithashtu shtoi që “Ne nesër gjatë seancës do të kërkojmë sqarime shtesë për dokumentin që e ratifikon këtë marrveshje sepse është bërë lëmsh kjo punë.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0