Haradinaj heq dorë nga falja e borxheve për ambalazhuesit e ujit

Haradinaj heq dorë nga falja e borxheve për ambalazhuesit e ujit

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka hequr dorë nga falja e borxheve për ambalazhuesit e ujit.

Në mbledhjen e Qeverisë, të mërkurën, ai ka ndryshuar vendimin e datës 3 tetor të vitit të kaluar, ku nga pika e parë e vendimit ai ka hequr fjalën “aprovohet falje e borxheve” dhe e ka zëvendësuar atë me “aprovohen lehtësirat për ambalazhuesit e ujit, të paraparë në nenin 12 të Udhëzimit Administrativ, për strukturën e pagesave të ujit”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0