Gjykata Kushtetuese vazhdon pezullimin e ligjit për paga

Gjykata Kushtetuese vazhdon pezullimin e ligjit për paga

Gjykata Kushtetuese ka vendosur ta vazhdojë e pezullimit të Ligjit të Pagave.

Në seancën e mbajtur sot me datë 26 shkurt 2020, kjo gjykatë vendos që Ligji i Pagave të pezullohet deri më datë 28 prill.

Më 19 nëntor të vitit të kaluar kushtetuesja pati vendosur që ta pezullojë vendimin e zbatimit të këtij ligji deri më 30 mars.

Vendimi i plotë i Gjykatës Kushtetuese:

Në seancën shqyrtuese të mbajtur më 26 shkurt 2020, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës shqyrtoi dhe vendosi për kërkesat: 1. KO 203/19; 2. KI 188/19; 3. KI 192/19; 4. KI 206/19; 5. KI 231/19 dhe 6. KI 109/19.

Më poshtë mund të lexoni përmbledhjet e shkurtra të vendimeve të Gjykatës (tekstet e plota të aktvendimeve dhe të aktgjykimeve do t’u dorëzohen palëve, do të publikohen në ueb-faqen e Gjykatës dhe në Gazetën Zyrtare gjatë ditëve në vijim):

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0