Gjendje alarmante: Kosova me tkurrjen më të lartë të popullsisë në Evropë

Gjendje alarmante: Kosova me tkurrjen më të lartë të popullsisë në Evropë

Rinia po e lëshon Kosovën, po mbesin vetëm pensionerët. 

Edhe Eurostat e konfirmon se rinia e Kosovës po ikën me të madhe. Me 15.4%, Kosova del të jetë vendi me tkurrjen më të madhe të popullsisë në 10 vitet e fundit. 

Kurse shtetet tjera të ballkanit, megjithëse edhe ato kanë pasur tkurrje, janë shumë më mirë se Kosova.

Kjo gjendje alarmante nuk ka të ndalur dhe vetëm sa po intensifikohet më tepër dita-ditës. /EkonomiaSot

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0