Gashi: KEDS-i nuk i përfillë vendimet e Qeverisë për Koronavirusin, detyron gjithë stafin të dalin në punë

Gashi: KEDS-i nuk i përfillë vendimet e Qeverisë për Koronavirusin, detyron gjithë stafin të dalin në punë

Sekretari i Sindikatës së punëtorëve të KEDS-it, Rashit Gashi përmes një reagimi nē” Facebook”, ka bërë të ditur se kompania KEDS nuk është duke respektuar vendimet e Qeverisë për masat ndaj Koronavirusit, duke i detyruar të gjithë punëtorët të dalin në punë.

Gashi ka shkruar se veprimet e kompanisë në fjalë po i rrezikojnë punëtorët dhe jetën e qindra qytetarëve që eventualisht mund të kenë kontakte me ta.

Reagimi i plotë i Gashit në Facebook:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0