Është shembur villa 3-katëshe në Durrës, fati i 7 anëtarëve të një familje mbetet mister

Është shembur villa 3-katëshe në Durrës, fati i 7 anëtarëve të një familje mbetet mister

Ankth e tensione për një familje në lagjen nr.18 në Durrës. 7 anëtarë të një familje në këtë lagje, që banonin në një vilë 3 katesh deri më tani rezultojnë të zhdukur, ndërkohë që vetëm anëtari i 8 ka mundur të dalë nga rrënojat.

Nga informacionet bëhet e ditur se banesa është shkatërruar thuajse totalisht dhe kjo e bën të pamundur ndërhyrjen e forcave të emergjencave/BW.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: