E para e Gjykatës Kushtetuese i shkruan letër Albin Kurtit: Mirëpresim bashkëpunim të ndërsjelltë

E para e Gjykatës Kushtetuese i shkruan letër Albin Kurtit: Mirëpresim bashkëpunim të ndërsjelltë

Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur se kryetarja e Gjykatës Kushtetuese i ka dërguar letër urimi Albin Kurtit pas emërimit kryeministër i vendit.

Në njoftimin e Qeverisë, thuhet se kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Arta Rama Hajrizi, përmes një letre ka shprehur urimet e saj me rastin e zgjedhjes së Albin Kurti, Kryeministër të Republikës.

Në letër urim thuhet se Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës dhe ajo personalisht, e mirëpresin bashkëpunimin e ndërsjellë në forcimin e mëtutjeshëm të sundimit të ligjit.

Letra që Kryetarja e Gjykatës i dërgoi Kurtit:


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0