Clinton: Kosova mbanë një vend të veçantë në zemrën time  (Video)

Clinton: Kosova mbanë një vend të veçantë në zemrën time (Video)

Ish-presidenti amerikan dhe njëri ndër njerëzit më të rëndësishëm në shtetndërtimin e Kosovës, Bill Clinton ka uruar kosovarët për dhjetë vjetorin e Pavarësisë.

Cilnton ka thënë se populli krenar i Kosovës meriton urimet dhe mbështetjen e SHBA-së, duke shtuar se paqja e qëndrueshme në Kosovë mbetet një shenjë shprese për shoqëritë në konflikt nëpër botë.

Ai ka thënë se Kosova mban një vend të veçantë në zemrën e tij dhe se ndjehet me fat që pati rastin të ndihmoj popullin e Kosovës në rrugën e shtet-ndërtimit. EkonomiaSot.com

Kosovo Anniversary

Congratulations to the people of Kosovo on the 10th anniversary of their independence.

Posted by President Bill Clinton on Friday, February 16, 2018

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0