BBC me reportazh për 20 vjetorin e sulmeve të NATO-s, përmenden krimet e forcave serbe

BBC me reportazh për 20 vjetorin e sulmeve të NATO-s, përmenden krimet e forcave serbe

Mediumi britanik, BBC ka bërë një reportazh të shkurtër për 20 vjetorin e sulmeve të NATO-së në Kosovë mbi forcat serbe.

Ata tregojnë që konflikti mes shqiptarëve dhe serbëve ende nuk është zgjidhur.

Tri figurat kryesore të kësaj storie janë korrespodentët, Jeremy Bowen, Albana Kasapi dhe Dejan Anastasijevic. Të tretë ishin reporter të luftës në Kosovë.

Ata shpjegojnë se pse ende vazhdojnë mosmarrëveshjet mes dy kombeve.

Tutje, ata tregojnë rrugëtimin e Kosovës nga përfundimi i luftës deri më tani tek ideja e shkëmbimit të territoreve. Për më shumë shikojeni reportazhin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0