Apostolova: Jemi të koncentruar në çështjet e kapjes së shtetit

Apostolova: Jemi të koncentruar në çështjet e kapjes së shtetit

Shefja e zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka thënë se përforcimi i transparencës dhe llogaridhënies është parimore për çështjen e luftimin të korrupsionit.

Në fjalën e saj gjatë konferencës me rastin e shënimit të Javës së Korrupsionit, Apostolova theksoi se Bashkimi Europian ka punuar mjaftueshëm deri më sot për të ndihmuar Kosovën në luftën ndaj kësaj dukurie por sipas saj parandalimi i korrupsionit mbetet përgjegjësi e secilit.

”Jemi koncentruar në çështjet e kapjes së shtetit”.

”Përforcimi i transparencës dhe llogaridhënies është parimore për qeshtjen e luftimit të korrupsionit”.

”Ne si Bashkim Europian kemi punuar mjaft për përpunimin e një morie ligjesh në dobi të luftimit të korrupsionit”.

”Në këtë luftë jemi bashkë. Luftimi i korrupsionit don angazhim çdo ditë. Çdo ditë duhet të mos bini pre e korrupsionit, të gjithë jemi përgjegjës për të paranadaluar korrupsionin”.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0