Ambasadori O’Connell i ka disa fjalë për punësimet politike në Kosovë

Ambasadori O’Connell i ka disa fjalë për punësimet politike në Kosovë

Ambasadori i Britanisë së madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, po kërkon që në pozita të larta të emërohen njerëzve kredibil. Për këtë ka edhe një memorandum me qeverinë e Kosovës. Por pavarësisht kësaj garës për drejtores të Administratës Tatimore të Kosovës i janë futur Shaqir Totaj i PDK’së dhe Astrit Haraqija që është i afërt me LDK’në.

Kështu kishte deklaruar kryeministri Ramush Haradinaj, gjatë muajit gusht pasi kishte nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptimi ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar për rekrutim në pozita të larta drejtuese në shërbimin civil dhe bordeve të ndërmarrjeve publike. Gazeta Express.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0