Aida Dërguti mbetet nënkryetare e Kuvendit

Aida Dërguti mbetet nënkryetare e Kuvendit

Kuvendi nuk ka miratuar Propozimin e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, për shkarkimin e nënkryetares së Kuvendit, Aida Dërguti.

Kanë votuar 88 deputetë.

16 kanë votuar për 26 jo dhe kanë abstenuar 48 deputetë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0