Abazi: Qytetarët të mos blejnë mallra më shumë se zakonisht

Abazi: Qytetarët të mos blejnë mallra më shumë se zakonisht

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Haki Abazi, tha se në kuadër të masave për menaxhimin e situatës me koronavirus, nuk do të ketë asnjë kufizim në tregtisë.

Sipas tij, marketet do të jenë vazhdimisht të furnizuara dhe do të kenë vazhdimisht mallra, njësoj si më përpara.

“Në gjithë botën, edhe aty ku ka epidemi, tregtia vazhdon. Pra nuk ka nevojë të blini mallra dhe gjësende më shumë se zakonisht”, shkroi ai.

Abazi i bëri thirrje tregtarëve të mos i shtrenjtojnë produktet pa nevojë dhe artificialisht.

“Ky shtrenjtim duhet ndalur, përndryshe qeveria do të detyrohet të marrë masa”, theksoi ai.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0