352 mijë ndërtime pa leje në Kosovë

352 mijë ndërtime pa leje në Kosovë

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) ka prezantuar të premten pakot informuese për procedurat e lejeve ndërtimore.

Me këtë rast, ministrja e MMPH-së, Albena Reshitaj, ka thënë me dije kanë evidentuar 352 mijë ndërtime pa leje në Kosovë.

Ndërsa kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Agim Veliu, ka thënë se komunat e Kosovës kanë qenë të përfshira në hartimin e akteve nënligjore për ndërtimet.

Për këtë, ai ka theksuar se komunat kanë shënuar progres në shërbimet për përshpejtimin e pajisjeve me leje të ndërtimit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0