Zgjidhen edhe nënkryetarët e Kuvendit

Zgjidhen edhe nënkryetarët e Kuvendit

Arbërie Nagavci, Kujtim Shala e Memli Krasniqi kanë marrë 104 vota për t’u zgjedhur nënkryetarë të Kuvendit.

Pas tyre janë zgjidhur edhe dy nënkryetarë të Kuvendit nga radhët e komuniteteve

Slavko Simiq dhe Fikrim Damka janë zgjedhur nënkryetarë të Kuvendit të Kosovës nga radhët e komuniteteve.

Zgjedhja e tyre është bërë me 92 vota për, 2 kundër dhe 2 abstenime.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: