Xhavit Haliti nuk i bindet kërkesës së kryeministrit Haradinaj

Xhavit Haliti nuk i bindet kërkesës së kryeministrit Haradinaj

Ndonëse kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj kishte kërkuar që të shtyhej seanca e jashtëzakonshme që ishte thirrur për sot, kryesuesi i seancës Xhavit Haliti e ka hapur seancën.

Megjithatë, kjo seancë pas gjysmë ore u mbyll pasi që deputetët nuk pranuan ta vazhdojnë, duke konsideruar se nuk kanë asnjë objekt të diskutimit.

Seanca e jashtëzakonshme ku pritej të shqyrtohej dhe miratohej pakoja e ligjeve për sundim të ligjit dhe agjendës integruese evropiane, është shtyrë për një ditë tjetër

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0