Xhavit Haliti kritikon taksën 100 për qind ndaj Serbisë

Xhavit Haliti kritikon taksën 100 për qind ndaj Serbisë

“Serbia mund ta padis Kosovën në Arbitrazh”, ka thënë nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Hailti
Taksa mbrojtëse 100% për Serbinë dhe BH është vendim irracional dhe duhet korrigjuar. Kështu u shpreh nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Hailti në emisionin Argument Plus.

Ai konsideron se Qeveria duhet të gjejë një rrugë të mesme për të mos u futë në konflikt me BE-në si pasojë e kësaj takes, ndërsa thekson se Serbia në bazë të marrëveshjes CEFTA ka të drejtë të padisë Kosovës në Gjykatën e Arbitrazhit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0