Veseli: Qytetarët e Kosovës do të lëvizin lirshëm në fund të vitit

Veseli: Qytetarët e Kosovës do të lëvizin lirshëm në fund të vitit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli tha sot pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit se qytetarët e Kosovës do të lëvizin lirshëm në fund të këtij viti.

Veseli tha se qytetarët e Kosovës e meritojnë lëvizjen e lirë.

“Ne duam të lëvizim lirshëm. Jemi pjesë e këtij kontinenti dhe do të respektojmë kornizën legale të Bashkimit Evropian. Kosovarët nuk do të kërkojnë azil në vendet e Bashkimit Evropian, por dëshirojmë të lëvizim lirshëm për të studiuar, për të shkëmbyer përvojat, mallrat me vendet e BE-së”, tha Veseli.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0