Veliu njofton për aksionin në Karaçevë: U arrestuan 37 persona, prej tyre 12 policë

Veliu njofton për aksionin në Karaçevë: U arrestuan 37 persona, prej tyre 12 policë

Ministri i MPB-së, Agim Veliu ka njoftuar kabineti qeveritar për operacionin në Karaçevë.

Veliu ka thënë se me përgjegjësi dhe sukses është implimentuar plani i cili është realizuar në tri operacione të njëkohshme.

Ai ka thënë janë arrestuar 37 persona, ku 30 janë ndaluar me vendim të prokurorit.

Policia në Karaçevë ka arritur të sigurojë prova materiale. Të gjendur përballë fenomenit kriminal në drejtim të parandalimit, me përgjegjësi është implimentuar plani i cili është realizuar në tri operacione të njëkohshme”.

“Janë arrestuar 37 persona 30 janë ndaluar me vendim të prokurorit, dhe 30 të ndaluarve ju është vazhduar masa e paraburgimit me 30 ditë, si dhe 12 janë zyrtarë policor”.

“Në operacioni kanë marr pjesë 317 zyrtarë policor, shtoi Veliu

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0