Vazhdon rënia e aksioneve europiane, shkak lufta tregtare SHBA-Kinë

Vazhdon rënia e aksioneve europiane, shkak lufta tregtare SHBA-Kinë

Aksionet europiane shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, indeksi i aksioneve S&P 500 ra me 0.67 për qind, duke shkuar në 2,840.23 pikë.

Indeksi i aksioneve angleze FTSE 100 ra me 0.51 për qind, duke shkuar në 7,310.88 pikë.

Indeksi i aksioneve FTSE 250 ra me 0.84 për qind, duke shkuar në 19,335.59 pikë.

Indeksi i aksioneve gjermane GDAXI ishte në nivelin e qendrueshëm prej 12,041.29 pikësh.

Edhe indeksi i aksioneve franceze dhe ai Stoxx 50, nuk ndryshuan mëngjesin e kësaj të marte, duke qendruar secili në 5,358.59 dhe 3,106.04 pikë respektivisht.

COMMENTS

WORDPRESS: 0