Trusti ka një njoftim rreth tërheqjes së 10-përqindëshit

Trusti ka një njoftim rreth tërheqjes së 10-përqindëshit

Fondi Pensional i Kursimeve ka bërë me dije se është duke pritur miratimin e ndryshimeve ligjore në Kuvendin e Kosovës të cilat do t’u mundësonin kontribuuesve aplikimin për tërheqjen e 10-përqindëshit.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, TRUST-i ka njoftuar se është duke punuar në përgatitjen e infrastrukturës që do të mundësonte realizimin e aplikimit përmes internetit për tërheqjen e 10%-shit.

“Deri më tani Kuvendi nuk e ka diskutuar ndryshimin e Ligjit për Fondet Pensionale në Kosovë. Kujtojmë këtu se edhe nëse miratohen ndryshimet ligjore nga Kuvendi, Trusti është i obliguar të pres derisa ligji të hyjë në fuqi (nënshkrimin e ligjit nga Presidenti dhe publikimin në Gazetën Zyrtare)”, thuhet në njoftim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0