Trump po planifikon t’i jap fund shtetësisë për fëmijët e lindur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Trump po planifikon t’i jap fund shtetësisë për fëmijët e lindur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Presidenti amerikan Donald Trump po planifikon të nënshkruajë një urdhër ekzekutiv që do të kërkonte t’i jepte fund të drejtës për shtetësi të SHBA për fëmijët e jo-shtetasve të lindur në tokën e SHBA-ve,

Këto komente Trump i bëri në një intervistë televizive ditën e hënën, shkruan “The Washington Post”

“Ne jemi i vetmi vend në botë ku një person vjen dhe ka një fëmijë, dhe fëmija është në thelb një qytetar i Shteteve të Bashkuara për 85 vjet me të gjitha të drejtat”, EkonomiaSot.com.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0