Thaçi: 2019-ta, vit i arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë-Serbi

Thaçi: 2019-ta, vit i arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë-Serbi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar qytetarët e Kosovës me rastin e ndërrimit të motmoteve.
Ai ka shkruar në Facebook se viti 2019 do të jetë vit i finalizimit të marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë .

“Përderisa viti 2018 ishte viti i Ushtrisë së Kosovës, viti që sapo filluam do të jetë viti i hapjes së kufirit Kosovë – Shqipëri dhe i arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë – Serbi”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0