Tag: vende pune

  Hapja e mijëra vendeve të punës për të huajt e ka shndërruar Kroacinë ndër destinacionet kryesore edhe për kosovarët. Prej fillimit të kë [...]
Përafërsisht, sipas mediave lokale, janë identifikuar rreth 7 për qind më shumë vende të lira të punës në Zvicër, gjatë tremujorit të parë të vitit 20 [...]
Ish kryeministri dhe kryetari në largim i LDK-së, Isa Mustafa, ka bërë një postim në Facebook ku ka folur për ekonominë e vendit. Isa Mustafa po e [...]
Vetën në vitin 2018 në Kosovë janë shuar 17 mijë vende të reja të punës, raporton EkonomiaSot Kjo u bë e ditur gjatë prezantimit të të Raportit të [...]
Migrimi i qytetarëve të Kosovës nëpër vende të ndryshme, kryesisht ato evropiane, pavarësisht perceptimit se ka shënuar rritje, sipas të dhënave zyrta [...]
Disa rregulla të reja kanë dalë për të gjithë të interesuarit që duan të punojnë në Zvicër. Ata që duan të kenë një punë atje duhet të jenë të pajisur [...]
Edhe Norvegjia u është bashkuar shteteve si Zvicra, apo Gjermania që kërkojnë punëtorë. Këto vende kërkojnë punëtorë për shkak të plakjes së popu [...]
Mungesa e vendeve të reja të punës dhe pagat e ulëta në Kosovë, kanë bërë që të rinjtë e komunës së Kamenicës të shfrytëzojnë çdo mundësi që të largoh [...]
Sondazhi i fundit i Gallup, i cili është kryer në 152 shtete të botës, ka nxjerrë Shqipërinë në vendin e katërt, si shteti me 60 për qind të popullatë [...]
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, përmes një video ka uruar qytetarët për festën e Vitit të Ri, ka thënë që 2019-ta do të jetë vit i zhvillimi [...]
10 / 10 POSTS