Tag: varferia

Rreth 25 mijë familje me mbi 100 mijë anëtarë në Kosovë, sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, janë të varura nga [...]
Rrugëve të Prishtinës për çdo ditë hasim fëmijë të cilët kërkojnë lëmoshë si dhe merren me punë të rënda, transmeton Express. Një pamje e tillë pik [...]
Mbi 25 mijë familje kosovare vazhdojnë që të mbeten gjallë vetëm nga sociali. Numri më i madh i tyre është në Mitrovicë, përkatësisht mbi 2 mijë famil [...]
3 / 3 POSTS