Tag: Valdrin Lluka

Telekomi i Kosovës përmes një komunikate për media ka akuzuar ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka për rrezikim të sigurisë nacionale për m [...]
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, është paraparë të paraqitet këtë javë para Komisionit hetimor parlamentar, i cili është duke i hetuar k [...]
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, privatizimin e Telekomit po e cilëson si të domosdoshëm. Lluka në televizionin publik ka thënë se nëse [...]
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdri Lluka, ka reaguar pas problemeve me energji elektrike në disa komuna të vendit. Ai ka thënë se në Suharekë nuk [...]
Kabineti qeveritar në mbledhjen e së hënës ka shqyrtuar propozimin për emërimin e Bordit të Përkohshëm të Drejtorëve të Ndërmarrjes së Re Energjetike [...]
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka nisur mëngjesin e ditës së pavarësisë, me vizitë në Termocentralet ‘Kosova A’ dhe ‘Kosova B’. Ai k [...]
Ligji për Efiçiencë të Energjisë nga sot është i hapur për diskutim publik, ka njoftuar ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka. Nëpërmjet nj [...]
Valdrin Lluka, ministër i Zhvillimit Ekonomik Të nderuar qytetarë, Ashtu siç kemi premtuar si Ministri e Zhvillimit Ekonomik, po fillojmë të shp [...]
8 / 8 POSTS