Tag: turizmi

Pandemia ka shkaktuar dëme të mëdha në sektorin e turizmit dhe ndonëse nuk dihen shifrat e sakta, ajo mendohet të jetë disa miliona. Kësisoj, institu [...]
Polakët ishin të parët që “zbuluan” Shqipërinë rreth tre vjet më parë. Përmes agjencive ata rezervuan në hotelet e bregdetit, duke nxitur këto të fun [...]
1.5 miliard euro kanë qenë të ardhurat nga turizmi në vitin 2017, ndërsa Shqipëria u vizitua nga 5 milionë turistë. Kështu deklaroi të martën Kryem [...]
Projekti i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim – Promovimi i Punësimit të Sektorit Privat (PPSE) ka prezantuar raportin “Zhvillimi i prod [...]
Kosova mban vendin e parë për numrin e hyrjeve në Shqipëri për muajin e parë të vitit 2018, me një rritje prej 34.3% krahasuar me të njëjtën periudhë [...]
5 / 5 POSTS