Tag: Tenderi

Shumë lëvizje e tensione ka pasur javën e kaluar në Ministrinë e Infrastrukturës, që udhëhiqet nga Pal Lekaj i AAK-së. Në fillim të kësaj jave, Se [...]
Korrupsioni në vend është bërë barrierë për proceset integruese të vendit, liberalizimin e vizave, rritjen ekonomike, zvogëlimin e pabarazisë dhe forc [...]
Gjykata Kushtetuese e Kosovës është lëshuar në shpenzime muajve të fundit. Pas tenderit në vlerë prej 45 mijë euro për furnizim me pije jo alkoolike d [...]
3 / 3 POSTS