Tag: Telekomi i Kosoves

1 2 3 492 / 92 POSTS
Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike, po shihet si një prej faktorëve që po i çon këto ndërmarrje drejt procesit të falimentimit. Përfaqësu [...]
Telekomi i Kosovës, dikur kompania më profitabile në vend, aktualisht po përballet me krizë financiare dhe është afër falimentimit. Për të dalë nga kj [...]
1 2 3 492 / 92 POSTS