Tag: Telekomi i Kosoves

1 2 3 4 90 / 92 POSTS
Telekomi i Kosovës ka lidhur jashtëligjshëm një marrëveshje të konfidencialitetit që i mundëson kompanisë “Artillery One”, me bazë në Karolinën e Veri [...]
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, privatizimin e Telekomit po e cilëson si të domosdoshëm. Lluka në televizionin publik ka thënë se nëse [...]
Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot në orën 12:30 do ta mbajë mbledhjen e radhës. Ndër të tjer [...]
Buletini Ekonomik ka siguruar listën e të punësuarve në Telekom gjatë vitit 2018. Aty figuron edhe emri i Binak Vishajt, anëtarit të subjektit politik [...]
Aktivistë të Vetëvendosjes kanë vendosur mbishkrime te ndërtesa e Telekomit, të cilën e kanë quajtur vend për rehatimin e familjarëve të politikanëve. [...]
Ditë më parë, punëtorët e tri ndërmarrjeve publike në Kosovë paralajmëruan protesta. Sindikalistët e KEK’ut, KOSTT’it dhe Telekomit kërkuan nga Minist [...]
Po shtohet numri i ligjvënëseve që po i rehatojnë familjarët e tyre brenda ndërmarrjeve publike. Naser Bujupi, bashkëshorti i Donika Kadaj-Bujupit, [...]
Ditë më parë Qeveria e Kosovës i ka dhënë dritën e gjelbër privatizimit të Telekomit. Madje Ministria e Zhvillimit Ekonomik synon që deri në fund të m [...]
Vendimi i Bordit të Telekomit i marrë tre muaj më parë për ndërprerjen e “prurjeve të reja” në këtë ndërmarrje është shpërfillur nga menaxhmenti i kës [...]
Ekzekutimin e afro 28 milionë eurove kompania “Z-Mobile” po e kërkon nga Telekomi i Kosovës mbi bazën e vendimit të Tribunalit të Arbitrazhit në O [...]
Pesë mijë euro në ditë është kamata që Arbitrazhi ka përcaktuar shumën në rast se Telekomi refuzon të paguajë borxhin siç është përcaktuar në këtë ven [...]
Federata Sindikale e Telekomit është kundër privatizimit të kësaj ndërmarrje. Kryetari i kësaj sindikate, Lami Balaj pozicionin kundër privatizimit e [...]
Burime të KALLXO.com brenda Gjykatës Themelore të Prishtinës mësojnë se brenda pak ditësh do të mbahet seanca gjyqësore në të cilën pritet të vendoset [...]
Shitja e një pjese të aksioneve të Telekomit të Kosovës do të ndodhë deri në fund të këtij viti. Ani pse ka filluar interesimi i katër kompanive të hu [...]
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka parashikuar “pako atraktive financiare” për punëtorët që vullnetarisht duan të largohen nga vendet e [...]
Shumëkush është zënë në befasi me vendimin e së martës të ekzekutivit për nisjen e procedurave për privatizimin e Telekomit të Kosovës. Ky gjigant [...]
Qeveria e Kosovës në mbledhjen që nis pas dhjetë minutash, pritet të shqyrtojë propozim-vendimin për të autorizuar një komision qeveritar për privatiz [...]
Nga 1 qershori i vitit 2017 deri më 14 maj të vitit 2018, 1,7 milion euro janë bartur nga llogaria e Telekomit të Kosovës në atë të kompanisë “Interad [...]
Telekomi i Kosovës, ndërmarrja publike dikur më profitabilaja në vend, ka vazhduar me përformancë të dobët edhe në vitin 2017, duke e mbyllur vitin me [...]
Kontrata e shumëpërfolur mes Telekomit të Kosovës dhe Z-Mobile mund të shkëputet krejtësisht nga aksionari, në këtë rast Qeveria e Kosovës. Kjo e fund [...]
Telekomi i Kosovës me hapjen e konkursit për kryeshef ekzekutiv, qëllimshëm është duke bërë përjashtimin e aplikantëve jashtë vendit. Me konkursin e h [...]
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në Interaktiv të KTV-së është shprehur shumë skeptik rreth ringjalljes së Telekomit të Kosovës, ndërmarrjes [...]
Pas punësimit të afro 200 vetave brenda një muaji, Bordi i Telekomit të Kosovës ka marrë vendim për ndërprerjen e “prurjeve të reja” në këtë ndërmarrj [...]
Ish-krerët e Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, Ejup Qerimi dhe Rexhë Gjonbalaj, nesër do të dalin para Gjykatës nën akuzat se dëmtuan Telekomin me [...]
Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot u mbajt shqyrtimi fillestar në rastin ndaj krerëve të Telekomit të Kosovës, Agron Mustafës, Ejup Qerimit si dhe [...]
inistri i Zhvillimit Ekonomik (MZhE), Valdrin Lluka, ka vizituar sot Telekomin e Kosovës, ku është pritur në takim nga kryeshefi i kësaj kompanie, Gen [...]
Të hyrat e Telekomit të Kosovës në tregun e telefonisë mobile kanë rënë gjatë tremujorit të parë të këtij viti. Sipas Autoritetit Rregullativ të Ko [...]
Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës përmes kësaj komunikate i përkrah veprimet sindikale të Sindikatës së Telekomit të Kosovës lidhur me par [...]
Një vit e gjysmë pas thirrjes së parë telefonike përmes kodit të ri telefonik 383, Telekomi i Kosovës nuk po mund ta përfundojë kalimin e plotë në kët [...]
Numri i punëtorëve në Telekomin e Kosovës po rritet, pavarësisht që kjo e fundit po kalon në një gjendje të rëndë financiare. Sipas burimeve të Gaz [...]
1 2 3 4 90 / 92 POSTS